ISCC 2022 Registration

Privacy and Protection of Personal Data

Temizoda Tenolojileri Derneği ('TEMİZODA DERNEĞİ') and Akdeniz Reklamcılık Tanıtım Hizmetleri ve Tic. A. Ş. ('AKDENİZ TANITIM'), in order to provide more healthy services, some of your personal information is requested from you.

TEMİZODA DERNEĞİ and AKDENİZ TANITIM reserves the right to collect, process and use personal information which is given as personal data under the Law on the Protection of Personal Data, for use alone and / or in combination with other personal data.

Unless otherwise stated in writing, the person agrees that the current practice will continue unless the personal data is collected, processed, accessed by any means of communication and data preferences are shared.

Within this framework, your personal data will be stored and processed by the TEMİZODA DERNEĞİ and AKDENİZ TANITIM within the framework of the Law on Protection of Personal Data numbered 6698 which entered into force by being published in the Official Gazette on 07.04.2016. We would like to mention that; Your personal data can be used by us for the purpose of communicating for the purpose of publicity and information, gathering and compiling statistical information about TEMİZODA DERNEĞİ and AKDENİZ TANITIM.

In this context, at any time according to the relevant law, the personal data of the payment processors / participants / guests have these rights:

Payment Security

TEMİZODA DERNEĞİ ve AKDENİZ TANITIM do not record and store your personal data subject to payment such as Credit Card and Debit Card.

 

 

In Turkish:

Gizlilik ve Kişisel Verilerin Korunması

Temizoda Tenolojileri Derneği ('TEMİZODA DERNEĞİ') ve Akdeniz Reklamcılık Tanıtım Hizmetleri ve Tic. A. Ş. ('AKDENİZ TANITIM'), hizmetlerini daha sağlıklı verebilmek amacıyla bazı kişisel bilgilerinizi sizlerden talep etmektedir.

TEMİZODA DERNEĞİ ve AKDENİZ TANITIM, kendisine verilmiş olan, Kişisel Verilerin Korunması Hakkındaki Kanun kapsamında kişisel veri olarak sayılan kişisel bilgilerin tek başına ve/veya başka kişisel verilerle birleştirerek kullanılmak üzere toplanmasına, işlenmesine, dair haklarını saklı tutar.

Aksi yazılı olarak belirtilmediği sürece kişi, kişisel verilerinin toplanmasını, işlenmesini, kendisine her türlü iletişim vasıtası ile ulaşılmasını ve veri paylaşımı ile ilgili tercihlerini yazılı olarak bildirmediği sürece mevcut uygulamaya devam edileceğini kabul eder.

Bu çerçevede kişisel verileriniz 07.04.2016 tarihinde Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu çerçevesinde TEMİZODA DERNEĞİ ve AKDENİZ TANITIM tarafından muhafaza edilip, vermiş olduğunuz onay çerçevesinde işlenecektir. Belirtmek isteriz ki; Kişisel verileriniz TEMİZODA DERNEĞİ ve AKDENİZ TANITIM ilişkin tanıtım ve bilgilendirme amaçlı iletişimleri gerçekleştirmek, istatistiki bilgi toplamak ve derlemek amaçlarıyla tarafımızca kullanılabilecektir.

Bu kapsamda dilediğiniz zaman ilgili kanuna göre kişisel verisi işlenen ödemeyi yapanların/katılımcıların/misafirlerin;

haklarına sahiptirler.

Ödeme Güvenliği

TEMİZODA DERNEĞİ ve AKDENİZ TANITIM; Kredi Kartı, Bankamatik Kartı gibi ödemeye konu olan kişisel verilerinizi kaydetmemekte ve saklamamaktadır.